Den «erkenorske» poteten ble utrendy og byttet ut med pasta og ris. Nå tar flere igjen til orde for poteten. Ikke bare er den sunn, allsidig og rimelig, men i tillegg klimasterk og viktig for matsikkerheten i Norge. Men da trenger vi en bærekraftig produksjon. Det er tema på EAPR-konferansen om potetforskning i Oslo 7.-12. juli.
Flere nyheter
Vekstskifte og fangvekster - Et reisebrev fra Danmark
27 jordhelseinteresserte bønder og rådgivere har vært i Danmark for å lære mer om hvordan praktisere plantedyrking med minimal eller ingen jordarbeiding!
Østlandet
Velkommen til Potet 2025
Velkommen til to spennende januardager på Potet 2025. Stedet er X Meeting Point
Fagforum Potet
Mentorordninga ga god start på mjølkeproduksjonen
OPPDAL: Ein erfaren kollega som mentor gjorde det lettare for Lars Erik Megarden på Oppdal å kome i gong som mjølkebonde.
NLR